Confidentialitate

CONFIDENTIALITATE


Gazduire.ro respecta confidentialitatea fiecarui vizitator, fiind constienti de importanta acestui lucru. Informatia prezentata mai jos este conceputa pentru a ajuta vizitatorii si clientii nostri in a intelege ce informatie colectam de pe site-urile operate de Gazduire.ro si modul in care aceasta este folosita.

A. Informatie Identificare-Persoane

Gazduire.ro primeste date specifice despre vizitatorii site-ului doar atunci cand informatia este furnizata voluntar, cand vizitatorii solicita informatii de la noi, cumpara sau se aboneaza la serviciile noastre, deschid un tichet de suport, depun CV-uri pentru oportunitatile de angajare sau ne trimit email.

Cand furnizati informatii ce poate duce la identificarea persoanei printr-unul dintre site-urile noastre, aceasta va fi folosita pentru a satisface cererea dvs. specifica. In majoritatea cazurilor, va este data posibilitatea de a selecta daca sunteti de acord sau nu ca serviciul Gazduire.ro sa foloseasca informatia in scopuri aditionale. Puteti solicita ca serviciul Gazduire.ro sa nu foloseasca informatia dvs. Totusi, Gazduire.ro isi rezerva dreptul, dupa cum dispune, de a trimite buletine informative sau alte informatii importante privind serviciile Gazduire.ro. Lipsa oricaror instructiuni din partea dvs. permite serviciului Gazduire.ro sa foloseasca informatiile dumneavostra pentru a va informa despre servicii aditionale si produse oferite de catre Gazduire.ro, agenti autorizati ai Gazduire.ro, precum si despre bunuri si servicii ale altor companii si site-uri cu care Gazduire.ro are relatii de parteneriat si care ar putea prezenta interes pentru dumneavoastra.

Oricum, Gazduire.ro nu va face cunoscute informatiile ce va identifica ca persoana decat daca (i) autorizati acest lucru, (ii) legea o cere sau (iii) in cazul unui rau fizic iminent asupra vizitatorilor, clientilor Gazduire.ro precum si a altora.

Pe site-urile unde oferiti voluntar orice informatii, date, raspunsuri, intrebari, comentarii, sugestii, idei sau altele asemanatoare, Gazduire.ro va trata acele portiuni de informatie ca fiind non-confindetiala si non-propietate si nu-si va asuma nici o obligatie in a proteja acea informatie de a nu o face cunoscuta, decat daca nu intra sub incidenta acestei declaratii de confidnetialitate.

B. Informatie Non Identificare-Persoane (Generica)

In general, Gazduire.ro colecteaza unele informatii generice automat. Informatia Generica nu dezvaluie identitatea unui vizitator. Include, de obicei, informatii privind adresa de Internet atribuita calculatorului tau, numarul si frecventa vizitatorilor precum si siturile Gazduire.ro vizitate.

Gazduire.ro colecteaza aceste informatii in scopul limitat de a determina necesitatile serviciilor adresate clientilor. Realizam acest lucru folosind anumite tehnologii, incluzand “cookies” (tehnologie ce poate fi folosita pentru a putea furniza vizitatorilor informatii special adresate acestora privind serviciile oferite).

Gazduire.ro nu combina informatia colectata in acest fel cu niciun fel de informatie ce poate duce la identificarea persoanelor. Puteti seta browserul sa va anunte atunci cand primiti un cookie si sa-l respingeti daca doriti.

C. Site-ul dumneavoastra gazduit de noi, server, forumuri, alte site-uri

Informatia pe care o faceti cunoscuta in public, incluzand orice forumuri de discutii, camere de chat sau situri este disponibila oricarei persoane care viziteaza acel spatiu public. Gazduire.ro nu poate proteja informatia pe care o faciet cunoscuta in aceste locatii. Aditional, site-ul Gazduire.ro poate contine legaturi (links) catre alte site-uri ce nu au legatura cu Gazduire.ro. Gazduire.ro nu poate proteja informatia pe care o faceti publica acestor site-uri si va recomanda sa cititi Politicile de Confidentialitate ale respectivelor site-uri.

D. Exceptii si Limitari

Cu toate ca exista aceasta Declaratie de Confidentialitate, Gazduire.ro coopereaza in totalitate cu oficialitatile in orice investigatie ce are legatura cu orice continut (incluzand comunicatiile electronice private sau personale transmise catre Gazduire.ro) sau activitate ilegala a oricarui utilizator al Serviciilor, luand masuri rezonabile in a-si proteja drepturile de proprietate.

In scopurile limitate de a indeplini o astfel de cooperare si in concordanta cu legile aplicabile, Gazduire.ro poate fi solicitat sa dezvaluie informatii ce pot duce la identificarea persoanelor. Aditional, Gazduire.ro poate decide sa monitorizeze comunicatiile de orice tip (i) pentru a se supune legilor, reglementarilor sau cererilor guvernamentale; (ii) daca o astfel de dezvaluire este necesara sau adecvata pentru operarea Gazduire.ro; (iii) pentru a proteja drepturile de proprietate ale Gazduire.ro sau a altora.

Free WordPress Themes, Free Android Games
Open Chat
1
Close chat
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start