Gazduire

GAZDUIRE LA PRETURI AVANTAJOASE

ALEGE PACHETUL CARE TI SE POTRIVESTE!

Web hosting pentru orice website incepand de la pagini de prezentare şi pană la magazine online, platforme de elearning, televiziuni, situri de ştiri sau download, intotdeauna avem soluţia de web hosting potrivită: abonamente shared web hosting cu trafic nelimitat.

Bronz

$1 /luna.
 • COMANDA ACUM

 • Silver

  $2 /luna.
 • COMANDA ACUM

 • Gold

  $3 /luna.
 • COMANDA ACUM

 • INSTALAREAL UNUI SITE DINTR-UN SINGUR CLICK

  Doar cu câteva click-uri puteţi instala WordPress, Joomla, PrestaShop, phpBB, Drupal şi multe altele. Puteţi configura în doar câteva minute un site pe deplin funcţional şi cu un aspect profesional. Niciodată nu a fost mai uşor! In prezent contine 387 de scripturi, iar lista se actualizeaza lunar cu noi scripturi de instalare pentru a va usura munca. Softaculous este compatibil Multilanguage, asta inseamna ca poate fi folosit si in limba romana usurand modul de a intelege cum functioneaza.

  NU RISTI NIMIC

  Garantia de 30 de zile se aplica tuturor serviciilor de gazduire (shared, vps, dedicate) in primele 30 de zile de contract. Sumele care fac obiectul Garantiei de 30 de zile sunt returnate intr-un interval de maxim 30 de zile de la solicitarea dumneavoastra. Returnarea sumelor achitate se face integral. Modalitatea de returnare este prin transfer bancar. Exceptie fac sumele achitate prin Paypal care vor fi returnate tot prin intermediul platformei PayPal. Sunt excluse din cadrul Garantiei de 30 de zile orice situatii de incalcare a Termenilor si Conditiilor de Utilizare a serviciilor GAZDUIRE24.RO.

  ASISTENTA 24/7

  Diferenţa dintre un web hosting normal şi unul excelent este că problemele de găzduire apar mult mai rar, datorită tehnologiei superioare – şi când apar, găseşti mereu pe cineva capabil să le rezolve rapid, la doar un telefon distanță sau deschide-ti un tichet din panoul de administrare al utilizatorului. Noi vom prelua cererea dumneavoastra si o vom remedia in cel mai scurt timp posibil.

  Free WordPress Themes, Free Android Games
  Open Chat
  1
  Close chat
  Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

  Start